Konec septembra je v Celju odmevala odlična glasba, saj smo v knežjem mestu postregli z 2-dnevnim dogodkom za vse okuse in generacije.

Da so Celjani rokerski program že zelo težko pričakovali, priča številčen obisk prvega večera, ki se je kljub dežju nemoteno odvil pod velikim šotorom. Celjska zasedba Multiball, ki se je po dolgem času vrnila na oder in to na domačem terenu, je poskrbela za odlično ogrevanje pred glavnimi imeni festivala – srbsko zasedbo S.A.R.S. in skupino Siddharta. »Vesela sem, da smo po dolgem času tudi v Celju postregli s kvalitetnim rokenrol programom, saj smo zadnje čase poslušali veliko želja ljubiteljev tovrstne glasbe, da se v Celju že dolgo ni zgodilo kaj odmevnega na tem glasbenem področju. Še bolj pa sem ponosna, da se je zbralo toliko ljudi in da smo skupaj dokazali, da dober rokenrol v Celju še kako živi, saj je bilo vzdušje izjemno. In tudi dežne kaplje nas niti malo niso zmotile«, je povedala ena od organizatork dogodka, Janja iz Mladismo.

Vrhunec glasbenega spektakla pa je sledil na sobotni večer,  ki je med drugimi gostil tudi hrvaško superzvezdnico Severino, ki je v Celju s svojimi nastopi vedno navduševala. Sobotni dogodek je tako otvoril DJ NEY, eden najbolj zaželenih slovenskih DJ-ev, ki s svojim edinstvenim programom in animacijo zadovolji še tako težko publiko. Sledil je nastop skupine Mambo kings in Mejašev, ki so dodobra pripravili publiko na prihod glavne zvezde večera, Severine.

Severina je že takoj na začetku od veselja in možice, ki je vzklikalo njeno ime, pričela jokati.  » Solze na odru za Severino niso ravno značilne, prej izjema kot pravilo. Tako smo bili organizatorji osupli, ko smo videli njeno reakcijo ob prihodu na oder. Takoj smo vedeli, da bo to eden izmed njenih najboljših nastopov do sedaj. In tako je tudi bilo.«, je povedala Ines Bule, iz podjetja EUTERPE.

Dvodnevna zabava, ki jo je v dveh dneh obiskalo preko 7.000 obiskovalcev, je še en dokaz več, da smo bili Celjani močno željni dobrega glasbenega programa na domačih tleh.

« 1 of 6 »